GDPR

PERSONVERN­ERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for Simplicity AS / Simplicity Production AS sin nettside – simplicity.as.

Simplicity AS samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte:

Kontaktinformasjon

Trond Ludvigsen, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

HVA ER COOKIES / INFORMASJONS­KAPSLER?

simplicity.as benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler. Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)

 

INFORMASJONS­KAPSLER SOM BENYTTES PÅ VÅR NETTSIDE

Informasjonskapsler for visning og funksjonalitet.

 

SAMTYKKE TIL BRUK AV INFORMASJONS­KAPSLER

Når du besøker og bruker simplicity.as, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler.